7 lyxiga saker att köpa för din lottovinst

LottobollarDär satt den! Du har prickat in lottoraden eller i alla fall fått tillräckligt många rätt för att det ska plinga till i Internetbanken när vinsten trillar in på kontot.

När vi tittar på Lottoguiden inser vi vilka enorma summor pengar det kan handla om när man vinner på lotto. Så vad ska du göra för pengarna?

Låt oss presentera vår originella lathund till vad du kan göra med lottovinsten beroende på hur mycket du vinner.

100 kronor

För detta belopp får du pröva lyckan igen! Du kan med fördel ta del av ett erbjudande att spela en rad gratis för varje rad du köper, till exempel på EuroMillions via Lottoland. Fyra rader kostar då 70 kronor. För återstående 30 kronor kan du köpa tre stycken Keno 24/7.

1 000 kronor

Köp en enorm bukett med röda rosor till din älskade. Lägg 800 kronor på 20 vackra rosor och resterande 200 kronor på fem rader i lotteriet PowerBall för 200 kronor. Garanterad vinst hemma i stugan i alla fall!

10 000 kronor

Bjud familjen eller vännerna på en lyxmiddag på stan. För 10 000 kronor kan fem personer äta gott på restaurang med Michelinstjärna och det blir pengar över för en eller två flaskor gott vin.

100 000 kronor

Om du vinner 100 000 på lotto och absolut vill spendera pengarna kan en lyxsemester vara det perfekta valet. För denna summa kan du t.ex. boka tre veckor på lyxhotell med havsutsikt på Bali för två personer. Det kommer att finnas gott om pengar över av lottovinsten för att täcka mat- och nöjeskostnaderna.

1 000 000 kronor

Den magiska siffran. Du är miljonär! Fundera på om du vill ha lyx nu eller i framtiden. En miljon kan bli ganska mycket pengar på några år om du placerar dem väl. Vill du ha lyx nu kan du med fördel köpa en elbil! En Tesla S kan man få för knappt miljonen och det måste vara ett av de smartaste lyxvalen man kan göra!

Bli lottomiljonär och köp en Tesla S

10 000 000 kronor

Här är det definitivt läge att investera pengarna. Vi lovade dock lyx så för 10 000 000 kan du kanske köpa något med diamanter i. En diamant på 3 karat är en mycket stor diamant. Väljer du den bästa kvaliteten går den lös på cirka 2 till 2,5 miljoner kronor. För att komma upp i tio miljoner köper du förslagsvis ett samlarobjekt med en eller flera diamanter, t.ex. ett halsband eller en ring som någon berömd person har haft. Det är bra för värdebevarandet också.

100 000 000 kronor

Nu börjar det bli galet mycket pengar och det kan vara svårt att hitta något lämpligt att köpa. Någon form av fastighet borde kunna vara ett smart val. Villapriserna på Costa del Sol i Spanien ligger kring 30 000 kronor per kvadratmeter. Köp 6 lyxvillor på 500 kvadratmeter styck. Hyr sedan ut dem, t.ex. på Airbnb, och se lottovinsten flerdubblas!