Bläckpatroner för 1 krona!

Färgpatroner

En av företag som funnits länge på nätet när det gäller kvalitetspatroner för din skrivare är Patroner som fanns online redan 1996. De har färgpatroner till de flesta skrivare på marknaden så som: HP, Brother, Canon, Lexmark och många flera.

Som flera andra företag som erbjuder bläckpatroner så har de andra produkter, förutom fotopapper, som är ganska vanligt att ha i sortimentet så marknadsför de även canvasdukar, skrivare och minneskort.

Som ny kund får du bläckpatroner till din skrivare för endast 1 krona, skulle nu inte just din skrivare ha ett sånt erbjudande så får du istället fotopapper för 1 krona.

Snabba leveranser.

Oftast när man behöver nya färgpatroner till sin skrivare så är det på grund av att man uppmärksammat, helt plötsligt och oväntat, att färgen är nästan slut i skrivaren, då är det lätt att köpa på närmaste butik till ett betydligt dyrare pris.

Därför är snabba leveranstider när man köper på nätet mycket viktigt, Patroner levererar snabbt, lägger du beställningen före klockan 15,00 så har du dina nya bläckpatroner dagen efter. Dock bör det väl påpekas att det Kalmarbaserade företaget Patroner inte räknat med att det tar en dag längre till den norra halvan av Sverige. Har man lantbrevbärare så får man även där normalt lägga på en dag.

Observera att detta erbjudande inte förpliktigar dig till några typer av prenumerationer eller liknande!