Dags för storstädning?

Storstädning clipart imageAtt plötsligt upptäcka att dammsugarpåsen är full precis när storstädningen ska starta kan vara otroligt enerverande, trots att det egentligen är en liten detalj, … det är ju bara att fara iväg och köpa en ny påse … om man nu kan hitta en butik som har just den påse du behöver …

Det har hänt ett par gånger att man vald en dammsugarpåse med nästan samma beteckning som den som man behöver … det kanske passar … det är ju bara en siffra som skiljer … en timme och en halv tejprulle senare så har man i alla fall delvis sugförmåga på dammsugaren … känner Du igen Dig? 😀

Det är faktiskt inte så konstigt alls att vanliga butiker, även större butiker, inte har alla typer av påsar på lager, mängden av olika dammsugarpåsar gör det i princip en omöjlighet för en normal butik att tillhandhålla ett sånt stort sortiment för sina kunder. Det måste vara en speciallistaffär och den måste kunna serva många kunder, dammsugarpåsar är ju inte någonting man köper varje vecka direkt.

Då finns det bara ett enda alternativ som är bra, en nätbutik. Dammsugarpåsar.nu har funnits på nätet i snart 15 år och med hjälp av:

– ett stort sortiment, dammsugarpåsar till runt 200 olika fabrikat

– snabba leveranser, 1-3 dagar

– billig frakt, endast 19 kronor

samt ett pris som i de allra flesta fallen är betydligt bättre än konkurrenterna så har de lyckats växa till ett företag med över 400,000 kunder!