Ett helt års rea på webbhotell

City Network erbjudandeReor ska man alltid ta till vara på och här kommer en riktigt bra deal. Det är City Network som har rea på sitt webhotell över hela sommaren, ändå fram till och med den 30e september så kan man registrera sig för deras tjänster i helt år framöver för endast 10 kronor per månad.

Billigt är bra men när det är så pass bra priser som just City Network erbjuder nu så finns det riks att vissa personer drar öronen till sig och funderar hur kvalitén är när priset är så lågt. Det är inte alls så konstigt att fundera i dessa banor men i detta fall så pratar vi om ett webhotell som troligtvis är en av de tre största på den Svenska marknaden och både deras kvalité på tjänsterna och deras support är av yppersta klass.

Det finns inga konstiga avgifter som en del mindre hotell på marknaden, priserna på domäner är bland de lägre i Sverige med bland annat 99 kronor för .se domäner och 74 kronor för .com domäner, de erbjuder även en rad ovanligare domäner som .es, .in, .ch med mera, de ovanligare domännamnen kan dock självklart vara några kronor dyrare.

Den normala kostanden för själva webbhotell är på bara 740 kronor per år, dvs endast 62 kronor per månad och all support, mail, chat och via telefon är på Svenska och telefonsupporten har även öppet på helgerna. Skulle du vara missnöjd eller gjort en överilad beställning som du inte behöver så inga problem, de har en 60 dagars pengarna tillbaka garanti.

Tidsbegränsat erbjudande: fram till och med den 30e september 2013