Få 3 gratis offerter

Smarta deal over natetHar du ett företag och behöver hjälp med exempelvis en godkänd revisor? Det finns faktiskt företag på nätet som kan ordna med gratis offerter från olika redovisningsbyråer och revisorer. Det vill säga ungefär samma sak som när man går genom en låneförmedlare som exempelvis Lendo för att ta fram det bästa alternativet. Finns precis likadana offert siter inom försäkringar också.

Det är ganska effektivt sätt att spara både tid och energi och låta företagen slåss om dig istället för att ringa och maila till vart och ett av dem själva. Just det vi lyfter fram denna gång är online operatören Ekonomijuridik.se där man får helt fria offerter från upp till 3 stycken olika företag.

Lite krångligt har de skrivit det, det är alltså 3 kostnadsfria offerter från 1) Revisor ELLER 2) Redovisningsbyrå ELLER 3) Redovisningskonsult. Det är inte så att man får en offert från en av varje, vi ska inte gå in på exakta detaljer när och om och hur ett företag kan eller ska använda dessa tjänster, för att läsa och förstå skillnader mellan de tre kategorierna så gå direkt till Ekonomijuridik.se och deras breda informationsbas de lagt upp.

Detta med offerter och erbjudanden via nätet är någonting som sprider sig mer och mer, och som visas ovan även till nya branscher och områden. Det är dock inget konstig med detta fenomen, det beror självklart på att vi använder internet i större och större utsträckningen för varje år som går och med det måste även alla ”gamla” företag se över sina kanaler för att nå sina kunder.

Frågan är när sådana erbjudanden når andra marknader där vi redan är vana att använda internet för jämförelser? Det vill säga när flygresenären begär in offerter för semesterresan av charter eller flygbolagen istället för att själv sitta i timtal och jämföra på nätet. Eller varför inte den presumtive middagsgästen som begär en offert för den planerade mysiga fredagsmiddagen för två från stadens restauranger.

En del kanske tycker det låter långsökt, men jaa, det är mycket som är vardagssaker för oss numera som var väldigt långsökt bara för tio år sedan.