Få gratis mobilabonnemang via Vimla

Ring billigt på mobilenTycker du att din mobilräkning är för hög varje månad? Gå över till Vimla, få kompisar att göra det och plötsligt ringar du gratis. Eller välj gratisalternativet Wifog.

Vimla är en lågprisaktör inom mobiltelefoni. Som exempel kan nämnas att ett av deras abonnemang kostar 160 kr per månad och att man därmed får fria samtal, fria sms och 6GB surf. De ligger därmed i nivå med bland annat Hallon.

Men även 160 kr är pengar och det går att få ner priset en hel del. Ända ner till noll kronor per månad om man ligger i. Det sker genom ett belöningsprogram som Vimla har vilket bygger på att man värvar andra till detta företag.

Så här fungerar det:

Du har Vimla idag och betalar 160 kr per månad. Du tycker det är ett bra företag så du tipsar din vän om att byta till dem från något dyrare alternativ. För det får du tio kronor rabatt på din faktura – forever. Dessutom får in kompis tio kronor rabatt på sin faktura – forever.

Så nu är ni nere på 150 kr per månad. Om du värvar 16 personer har du fått 10 kr rabatt 16 gånger och därmed ringer du helt gratis.

Att försöka övertyga någon att byta abonnemang enbart för att man själv ska få 10kr är inte den bästa vägen. Men eftersom Vimla är ett lågprisabonnemang och att även vännen får rabatt är det relativt lätt att ”värva” vänner.

Även om du inte skulle värva 16 personer så finns möjligheten att pressa priset rejält. Med bara 10 värvade personer kommer du betala 60 kr per månad för 6GB surf. Vilka andra abonnemang kan matcha det?

Eller betala noll via Wifog

Ett annat alternativ, för dig som vill ringa helt gratis, är att välja Wifog mobilabonnemang. Du betalar en viss summa varje månad men kan komma undan den genom att göra en rad olika microuppdrag.

Du kan exempelvis börja dagen med att titta på en liten reklamfilm och tjäna några poäng. Sedan gör du en enkät samt köper via vissa speciella E-butiker och tjänar ännu mer poäng.

Dessa poäng kan du använda i deras shop där du exempelvis kan köpa dig 1 GB fri surf under en månad. På olika sätt kan man alltså tjäna in poäng och betala mobilabonnemanget med. Även här ges hög ersättning om man värvar någon annan person till Wifog.