Faktureringsprogram med rabattkod

FaktureringsprogramTidigare i år släpptes ett riktigt seriöst online faktura och offert program som, för ovanlighetens skull, passar både små, mellan och stora företag, annars brukar den lilla företaget ofta komma i kläm och få betala alldeles för mycket för sina fakturor eftersom miniavgiften är anpassat efter mellan eller större företag.

Faktura24 har allt som ett modernt fakturaprogram bör erbjuda, självklart enkla och snygga mallar för fakturor där du kan lägga din företagslogga, möjlighet att skicka fakturor eller offerter via e-post samt påminnelsefunktion på förfallna fakturor.

Programmet innehåller bland annat stöd för ROT och RUT avdrag, återkommande fakturor, betalnings påminnelser och, vilket är passande i den online värld vi lever i, möjligheter att erbjuda eventuella kunder betalning mot faktura eller via Paypal om du bedriver en webbutik av något slag.

Det som inverkar i väldigt stor utsträckning om ett faktureringsprogram fungerar bra eller inte är enkelheten, det vill säga, programmet måste vara så pass enkelt och smidigt att sköta, och ändå innehålla alla viktiga komponenter, så att det sparar tid för dig som företagare – Då är det ett bra faktureringsprogram och Faktura24 kvalificerar sig galant för dessa punkter!

Säkerhetskopiering är även det väldigt viktig sak som bara måste fungera, dagliga automatiska backups gör att du inte förlorar dina offerter eller fakturor, dessa är alltid i säkerhet!

Rabattkod: använd koden FA10 så erhåller du 10% rabatt på alla inköp!