Första inlägget – Välkomna till Gratis är Gott !!

Ja då är Gratis är Gott ”up and running”, vi kommer att lägga upp bra erbjudanden som du kan hitta på nätet. Även om bloggen heter just Gratis är Gott så kommer det inte bara att vara gratis erbjudanden som finns online utan vi kommer att skriva om tjänster och produkter som har bra priser eller kanske specialerbjudande ibland.

Vad vi inte kommer att göra är att ösa mängder av deals som innehåller prenumerationer i varje inlägg, visst det kommer säkert några sådana men det blir inte ”gratis” strumpor eller rakhyvlar i varje inlägg.

Är det ett bra pris, ett bra erbjudande eller någonting gratis eller nästan i alla fall så finns det chans att just den produkten eller, som det ofta kommer vara, en hemsida som innehåller bra och prisvärda tjänster eller produkter som vi rekommenderar.

Vilka olika gratis prylar och grejor kommer vi att skriva om då? Svaret måste nog bli .. det mesta, eller för att vara helt ärliga, det är lite osäkert. Det finns ingen helt tydlig strategi för vilka kategorier som kommer att finnas på sidan förutom att det kommer bli så mycket mera än helt gratis eller bara 1-kronas erbjudanden, finns det en hemsida som har produkter för 400 – 500 kronor när samma prylar kostar 800 – 1,000 kronor ute i den vanliga handeln så finns det en bra chans att vi kommer att ta upp det här!

1 kommentar

    • admin9 augusti, 2012 kl. 14:31
      Författare

    Var ju kul att någon vill skriva en kommentar på den nystartade bloggen, fast med felaktig (påhittad?) mailadress så hamnade den kommentaren i papperkorgen … synd

Kommentarer har inaktiverats.