Fyndigt online varuhus

FyndiqEn av de bästa sidorna på nätet som erbjuder både mängder nyttiga, roliga och självklart tekniska-måste-ha-grejor och samtidigt har riktigt bra priser är internetvaruhuset Fyndiq. Med 1,000 tals olika produkter inom en mängd olika kategorier så som mode, barn, hälsa, elektronik, underhållning m.m. så är det verkligen ett jätteutbud.

Allt från hundschampo och hundhalsband till Calvin Klein och vidare till alla tänkbara elektronikprylar, jodå, även skal och skydd till iPhone5 finns redan, när detta skrivs så har inte 5:an släppts på den Svenska marknaden ännu!

Anledningen till att de kan hålla så låga priser är till stor del till följd av att de samarbetar med en stor mängd olika företag och butiker både off och online. Du beställer via Fyndiq och det företag som har produkten som du beställt på lagerhyllan packar skickar den till dig snabbt och smidigt.

En viktig sak är supporten och frakt, du kontaktar Fyndiq om du skulle ha ett supportärende, inga konstigheter, de sköter allt. Samma med fraktkostnaden, inga konstigheter, den är alltid på 49 kronor, det spelar ingen roll vad eller hur många saker du beställer eller om det skickas från olika butiken, fraktkostnaden är en fast summa per beställning.

Japp, då ska jag beställa en liten sak som kommer att underlätta, laddare till iPhone4 med en 2 meters sladd !! Då man kan ligga kvar i soffan och svara i mobilen fast den är på laddning 😉