Håll ordning på din ekonomi med Smartbudget

SmartbudgetAtt använda sig av en nedskriven budget som man kontrollerar löpande, åtminstone månadsvis, för sin privatekonomi är ett mycket bra sätt att se till att inte pengarna rinner iväg för snabbt och tar slut innan nästa lön kommer.

Uppdatering 2020: Smartbudget har lagt ned verksamheten!

Det finns några ekonomiprogram som håller godkänd klass, dock så kostar de flesta, de program som är bra i alla fall, lite väl mycket varje månad, inte ovanligt med över 100kr i månadsavgift. Smartbudget är ett trevligt undantag, grundversionen, som räcker långt, är helt gratis och fullversionen kostar endast drygt 15kr per månad.

Gratis basversionen innehåller bland annat en full budget med inkomster, utgifter och sparande, en kassabok, budgetanalys m.m. Du kan samla ihop alla avtal som försäkringar, elavtal, bredband, mobiler eller vad du vill och få en översikt även på månadsbasis samt påminnelser via mail när avtalstiden går ut, samma sak när det gäller alla dina lån. Smartbudget är ett riktigt seriöst budgetprogram!

Med hjälp av plustjänsten kan du på ett enkelt sätt importera alla transaktioner gentemot banken, även historik och grafer samt mycket mera. Om du har iPhone eller Android mobiltelefon så kan du sköta allting via mobilen.

2011 blev Smartbudget utnämnd till en av de fem bästa banksajterna i Sverige!

2 kommentarer

  • annika bruno3 november, 2013 kl. 08:54

  ska bli kul att prova…

   • admin3 november, 2013 kl. 13:42
    Författare

   Bra verktyg för att hålla koll, och är man ärlig mot sig själv och fyller i alla småutgifter så kan man rensa bort lite onödigt 😉

Kommentarer har inaktiverats.