Hur fungerar Plusikassan?

logo-plusikassanSidan Plusikassan.se erbjuder så kallat cash-back. Med andra ord betyder det att företaget ger återbäring på det man handlar för på nätet. Detta förutsatt att man klickat sig till e-butiken via deras sida.

För tillfället har företaget avtal med över hundra företag som säljer saker eller tjänster över nätet. Det betyder att det är mycket lätt att få pengar tillbaka genom att handla via denna tjänst.

Är det gratis?

Ja, att gå med i Plusikassan är helt gratis.

Hur kan de betala pengar?

Företaget har samarbete med alla de företag som de erbjuder återbäring från. Detta kan exempelvis innebära att de får 10% återbäring för alla köp som genomförs hos Halens. Av de pengar som kommer in ger de kanske 5% till personen som köper via deras länkar. Så med andra ord tjänar de lika mycket som personen som handlar.

Blir det dyrare att handla via sidan?

Nej. Man får alltid exakt samma pris hos E-butikerna om man handlar direkt från E-butiken som om man gjorde det via en länk från Plusikassan. Det är avtalet mellan e-butikerna och Plusikassan som ger pengar – inte att konsumenten måste betala något extra.

Hur får man ut pengarna?

När man har fått ihop 200kr betalas pengarna ut automatiskt till det kontonummer som angetts. Man behöver alltså inte själv ha någon koll på detta då det sker helt per automatik. Däremot får man som användare ett mail som säger att pengar har betalats ut.

Hur är det med skatten?

De pengar som betalas ut behöver inte beskattas utan kan användas fritt. Det är bara att ta ut pengarna från kontot och shoppa loss. Eller varför inte handla online med dem för att på så vis få ännu mer återbäring?