Mitt gratis dejtingtips

Att dejta är gratis. Relationer är gratis och förhållanden kostar inget. Men det betyder inte att man ska ta saker för givet och inte satsa för framtiden. För att lyckas bättre på kommande dejt bjuds härmed på några ”säkra” tips som ökar chanserna. Även tipsen är gratis och delvis tagna från Aftonbladets första dejten tips.

  • Skapa ett första intryck via telefon/sms/mail

Många tror att det första intrycket ges när man träffar varandra för första gången. Men det sker redan vid telefon/mail/sms-kontakt. Se till att ge ett riktigt bra intryck redan när de första meddelandena skickas. Redan här skapas en bild av personen. En bild som sedan finns med på kommanden dejt.

  • Gör ett enkelt arrangemang

Det är lätt att fastna i att den första dejten ska vara något ”alldeles fantastiskt och annorlunda”. Men då lägger man lätt ner för mycket fokus på allt runt omkring istället för på personen som man ska möta. Träffas på ett fik och drick en kopp kaffe, gå en promenad eller liknande. Glöm heldagar med skimrande solnedgångar och champagne. I alla fall i detta skede. Dessutom är ett fik betydligt billigare…

  • Lyssna mer

Ett klassiskt fel är att man fokuserar för mycket på sig själv. Fokusera istället på att fråga och prata om din dejtingpartner. Det är helt klart mer attraktivt att få prata med någon som är intresserad och lyssnar än som bara pratar om sig själv.

  • Välj rätt dejtingpartner

Kom ihåg att allt inte ligger på dina axlar. Ni är två som är med på dejten och därmed två som är lika nervösa och som vill göra ett gott intryck. Men genom att vara noga med välja ”rätt dejtingpartner” kan man därmed öka chansen till ett lyckat resultat.

En mycket vanlig väg att hitta sin partner på är via dejtingsidor. En orsak till att dessa är så populära är just att man i lugn och ro kan läsa olika profiler och ta kontakt enbart med de som har något som intresserar. De flesta dejtingsidor har även en mängd tips på vägen inför dejtandet. Så läs på och välj ”partner” med omsorg. Läs mer hos Dejtingkung om dejtingsidor i Sverige.