Rea på se-domäner

DomänreaTänker Du starta en ny blogg eller någon hemsida?

Då har du en ypperlig tillfälle just nu!

Webbhotellet City Network har nu i oktober rea på se-domäner, endast 10 kronor för ett domännamn, billigare än så kan det (nästan) inte bli.

Vill man ha flera se-domäner så är det inga problem, maxgränser för antal domäner som varje enskild person eller företag kan handla är hela 1,000 stycken, inte så många som lär känna behov av ett sånt stort antal 😉

Sådana reor på domännamn brukar dyka upp endast ett fåtal gånger per år på olika webbhotell och brukar vara begränsade till endast ett, ibland två olika så kallade toppdomäner så det gäller att ta tillvara tillfället, speciellt när det som nu gäller se-domäner.

För ovanlighetens skull så är detta faktiskt andra gången i år som City Network har en domän rea, tidigare i år så hade de rea på nu-domäner och begränsningen den gången var antal domäner, efter 4,000 sålda nu-domäner stängde de kampanjen.

City Network är ett stabilt och pålitligt Svenskt webbhotell med ovanlig bra support till sina kunder, även om Du inte letar nya se-domäner just nu så rekommenderas detta webhotell, absolut en av topp tre webbhotellen i Sverige.

Observera att det är ett tidsbegränsat erbjudande som gäller från den 1 oktober 2012 och fram till den 27 oktober 2012.